Saturday, August 8, 2009

MODUL JPN PERAK

Alhamdulillah kehadrat ilahi dengan limpah dan kurnianya dapat saya suakan lg muka dekat blog ini..tuk pengetahuan korang, JPN perak ada mengeluarkan modul sempena PMR dan SPM yang bakal berlangsung pada oktober n november ni. jadi saya ingin berkongsi modul tersebut dengan korang semua. modul tersebut korang leh muat turun terus dekat ruangan bahan yang boleh di download...modul2 tersebut lengkap dengan skema jawapan, jd korang xpyhlah cari2 jwpan lg. untuk peperiksaan akhir tahun, korang lehla edit2 soalan ini, xla tercari2 soalan lg...untuk kawan2 kt negeri lain, de modul, kongsi2 lah moga batch kita terus cemerlang dan komited dengan kerja yang diamanahka...

3 comments:

Matyie,  August 14, 2009 at 7:46 PM  

Modul JPN terengganu akan diupload nnt

noorul,  September 10, 2009 at 7:15 PM  

xde ke sape2 yang kene ngaja sains tambahan ting 4 mcm aku?nk mtk uploadkn contoh soalan.

soalan addmaths form4 final ade koleksi x?

Matyie,  September 13, 2009 at 8:40 PM  

klu soalan add math ado...klu sains tambahan xdok.hukhuk...

;

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP